HR | EN
“Najbolje u čovjekovom životu su njegova mala, bezimena i nezapamćena djela dobrote i ljubavi”.

O našoj Uskršnjoj akciji u Konzumu - Brandmanager

U subotu 12.04. su FB humanitarci Zagreb u dogovoru sa tvrtkom Konzum organizirali Uskršnje prikupljanje namirnica za svoje potrebite obitelji, ispred Super Konzuma Čromerec i Dubrava. Nakon cijelodnevnog prikupljanja, voditeljica akcije Nana Schaps je kazala kako su voditelji i volonteri udruge uspjeli prikupiti na svakom od dva prodajna mjesta desetak punih kolica namirnica.

“To je i više nego dovoljno za Uskršnje stolove naših potrebitih obitelji. Izuzetno smo sretni što se pokazao takav interes naših građana za doniranje i ovim putem se želimo zahvaliti svim građanima i kupcima na svakoj donaciji. Jedva čekamo da paketi ovaj tjedan dođu na stolove potrebitih obitelji, a darivanja ćemo i obilježiti fotkama i kao i sve do sada, podijeliti sa vama”, rekla je Nana Schaps.

Nakon što su namirnice sortirane, zaključilo se da će se njima opskrbiti 25 obitelji, te je složeno 25 Uskršnjih paketa hrane i higijene koji se sastoje od mlijeka, brašna, šećera, šunke, jaja, pašteta, trajnih konzervi, slatkiša, higijenskih potrepština poput sapuna, šampona, deterđenta za rublje, omekšivača, jedne darovne kartice trgovačkog centra, te novčani iznos od 100kn kako bi obitelji mogli kupiti svježi kruh, rotkvice i mladi luk. Također, sve ovo ne bi bilo izvedivo bez volontera udruge, koji su genijalno odradili svoj posao i ovim putem se i njima od srca zahvaljujemo – nadodala je.

LINK NA ČLANAK