HR | EN
“Najbolje u čovjekovom životu su njegova mala, bezimena i nezapamćena djela dobrote i ljubavi”.

Naš tim

Nana Schaps – predsjednica i osnivačica udruge

Nana Schaps – predsjednica i osnivačica udruge

Osoba koja od 0-24 ima smiješak na licu i dovoljno životne energije da time posrami dvadeset godina mlađu osobu. Uvijek se pitamo da li ikada spava i prođe li ikada pored prosjaka ili beskućnika, a da mu ne utrpa bar 20kn u suhe ruke i ne pita kako da mu pomogne.

O njenom humanitarnom radu pišu i portali, i njeni susjedi, i humanitarne udruge, pa nema smisla da se ponavljamo. Samo ćemo reći da smo ponosni što je baš ona predsjednica naše udruge i da nas ne smeta što nam stalno govori da ćemo spavati kada umremo, a sad je vrijeme da pomognemo nekome tko više nema volje za životom. Njena poznata izreka je: Znamo da ne možemo promijeniti svijet, ali možemo učiniti da nečiji svijet bude bolji.

 

 

Sanja Čikeš - voditelj

Sanja Čikeš  - voditelj

Sanja vam je jedna samozatajna, naizgled nježna mlada žena. Ali samo naizgled. Nema toga što ona sama ne može. Organizirana je maksimalno. Sve "kopča" iz prve. Sama si sve pripremi, posloži, ispiše papirologiju,odveze donacije. Ne treba joj se ništa reći dva puta. Uz full time job, obitelj, prijateljstvo koje jako njeguje, ples koji obožava i redovito ide na treninge, stigne i želi odvojiti vremena i pomoći ljudima. Sanja je naša "mlada snaga". Volimo Sanju!

 

 

Branka Zorić Cindrić - voditelj

Branka Zorić Cindrić  - voditelj

Po našoj Branki je riječ hiperaktiva dobila smisao. Ni dan danas ne znamo jel joj brže tijelo ili pamet ili to ona tako savršeno, kao rijetko tko, može koordinirati. Ona je osoba koja u nekoliko sati može otići na jedan kraj grada po donaciju, odvesti je na drugi kraj grada, usput obaviti kupovinu, udomiti kojeg psa i na kraju dana baviti se satima dječicom koja imaju poteškoca u razvoju. Posebnu empatiju razvila je prema starijim i bolesnim osobama. Treba li išta više reći o njoj, osim da smo sretni što je imamo uz sebe. 

 

Tihana Kunštek – osnivačica udruge

Tihana Kunštek – osnivačica udruge

Britkog jezika i oštrog pogleda na prvi pogled, a na onaj drugi, duša od žene. Posebno socijalno osjetljiva ili kako kaže njezin suprug, srce u koje stanu bar četiri beskućnika dnevno, osamnaest bolesne djece, čopor izgladnjelih pasa lutalica, bar tri mačke sa slomljenom nogom, jedno sedam zečeva iz onog nekog utočišta, trideset gladnih i tužnih, te naša djeca i ja, te pokoji prijatelj koji obavezno mora biti socijalno osjetljiv. Duhovita, uvijek spremna na zabavu, party, kavicu u dobrom društvu, no kada bude sasvim sigurna da je bar jedno dobro djelo prije toga učinila. Ako ste tužni, jadni ili u depresiji, ova osoba će vas sigurno razvedriti svojim optimizmom i dobrim duhom, a ako ne time, onda svojim poznatim dobronamjernim sarkazmom.

 

 

Valentina Ličanin – osnivačica udruge

Valentina Ličanin – osnivačica udruge

Valentina vam je jedna jako, jako vesela osoba ali nadasve hrabra. Padobranstvo i ostali ekstremni sportovi nisu joj strani. Isto tako hrabro korača kroz ovaj svijet pun siromaštva i tuge.

Uvijek raspoložena za lijepu riječ, šalu i pomoć potrebitima, osvojila je naša srca. Osim toga, krasi je pamet i emocionalna inteligencija na kojoj bi joj mnogi mogli pozavidjeti. Rijetko koja osoba je dobre volje 24 sata i isto toliko sprema za akciju bilo koje vrste. Uz sve svoje obveze, dječicu, posao, ona uvijek ima vremena i za one kojima je pomoć prijeko potrebna. Jako smo ponosni na našu Valetinu koja uvijek i svugdje ima ljude koji imaju ljude.

Prijatelji udruge i volonteri

Prijatelji udruge i volonteri

Ana Špoljarec, Ivana Bagić, Nada M. Kraljević

Lidija Mamić, Mia A.Malbašić, Milica Repalust

Tamara Faci, Maja Malčić, Vera Vrhnjak