HR | EN
“Najbolje u čovjekovom životu su njegova mala, bezimena i nezapamćena djela dobrote i ljubavi”.

HT donirao humanitarnu udrugu FB humanitarci Zagreb

Hrvatski Telekom dodijelio je devet donacija za društveno vrijedne projekte koji su izabrani u tri kruga glasanja u sklopu 9. donacijskog natječaja Zajedno smo jači. Ukupni donacijski fond natječaja iznosi 495.000 kuna, a u svakoj od tri kategorije dodijeljeno je po 75.000, 55.000 i 35.000 kuna za prva tri projekta.

Ovim vrijednim donacijskim programom HT već devetu godinu zaredom dodatno potvrđuje svoje čvrsto opredjeljenje za društveno odgovorno poslovanje i ponašanje.

Izabrani projekti u kategoriji Eduakcija i digitalizacija su:

Udruga „Jak kao Jakov“

Izrada pet slikovnica zajedničkog naziva "Budi jak kao Jakov". Slikovnice su edukativne, motivirajuće i  vesele, namijenjene malim onkološkim bolesnicima, ali i njihovim roditeljima, te ostaloj djeci.

Iznos donacije: 75.000 kuna

 

Matematičko društvo Mirjane Pečur Vuković

Predavanja i radionice za nadarene učenike, izrada edukativnih digitalnih materijala za popularizaciju matematike te organiziranje zimske škole matematike i informatike.

Iznos donacije: 55.000 kuna

 

Humanitarna udruga FB humanitarci Zagreb

Podjela namirnica, higijenskog pribora i blagdanskih darova za najmanje 36 obitelji grada Zagreba. Djeca iz tih obitelji dobivat će besplatne karte za kazališne i kino predstave.

Iznos donacije: 35.000 kuna

 

Zahvaljujemo svima koji su u nama prepoznali ono najbolje što naša mala udruga može pružiti zajednici i gradu Zagrebu.

Čestitamo svim sudionicima natječaja, kao i dobitnicima vrijednih donacija.