HR | EN
“Najbolje u čovjekovom životu su njegova mala, bezimena i nezapamćena djela dobrote i ljubavi”.

Ljepši Božić uz Janu

U ovo blagdansko vrijeme Božić 2013. bi trebali uljepšati onima koji to nisu u mogućnosti učiniti sami. Upravo iz tog razloga, Jana je odlučila pomoću humanitarne udruge Facebook humanitarci Zagreb, pomoći obiteljima s djecom slabijeg imovinskog stanja nabavkom osnovnih kućnih potrepština, hrane i slatkiša odnosno, svega onog što je potrebno jednom domaćinstvu. Kako Božić nije Božić bez jelke i kuglica, svakoj obitelji dostavilo se i božićno drvce koje će sigurno razveseliti najmlađe prilikom ukrašavanja božićnim kuglicama.

A u ukršavanju božićnog drvca najmlađima je pomogla i naša poznata glazbenica Lana Jurčević koja je svojim glasom i veselim raspoloženjem zabavljala najmlađe ukućane.

“Dobro se dobrim vraća” je prva poruka koju sam uočila u novoj kampanji Jane vode s porukom i upravo je ta poruka vodilja koja bi nas sve trebala inspirirati na dobra djela u ovo blagdansko doba.”poručila je Lana.

Osnovna misija udruge Facebook humanitarci Zagreb je pomoći ljudima koji su slabijeg imovinskog statusa, samohranim majkama s djecom, osobama s invaliditetom, starijim osobama i onima koji se trude naći posao a ne nalaze ga. Ova građanska inicijativa nastala je 2010. godine u Puli, Damir Bošnjak imao je viziju kako iskoristiti društvenu mrežu za nešto dobro i pozitivno.

Mi, Facebook humanitarci Zagreb smo vrlo sretni i jako zahvalni što je Jana prepoznala potrebe naše udruge, uvidjela da se doista iz petnih žila trudimo ponekad napraviti i nemoguće i što je izabrala nas za suradnju sa njima. Deset obitelji darovali su divnim bogatim paketima, pale su i suze radosnice mama zbog sreće i osmjeha svoje djece. "Jana", puno puno vam hvala.