HR | EN
“Najbolje u čovjekovom životu su njegova mala, bezimena i nezapamćena djela dobrote i ljubavi”.

NEKA BOŽIĆ BUDE SVIMA 2020

Naša najveća, najzahtjevnija ali i najljepša akcija! 
Link na događaj: https://www.facebook.com/events/388702362271760/?active_tab=discussion
OPIS DOGAĐAJA:Svake godine za Božić darujemo naše obitelji, registrirane korisnike. Svako dijete će dobiti dar, novi, samo za njega, za pod bor. Obiteljima želimo uz osnovne namirnice pripremiti i orahe, lješnjake, grožđice, mak, rum, suhi kvasac, čokoladu za kuhanje, čokoladu u prahu, šlag u prahu, šećer i pudinge u prahu, kokos brašno, majonezu, margarin, krastavce, grašak, konzervirano voće, sve one namirnice koje se drže u frižideru, suhomesnato, klincima koju Colu/Cedevitu i još mnogo toga, kako bi zaista osjetili duh blagdana i sami mogli za svoje obitelji pripremiti kolače, francusku i sve drugo! Želimo im darovati sve one namirnice koje i sami sebi kupujemo. I naravno, puno slatkiša!
Kao i uvijek uz hranu, prikupljamo i darovne kartice kao i novčane donacije. Ovisno o prikupljenom i socijalnoj situaciji određene obitelji, uz pakete im dajemo i nešto novčanica, kako bi si pred sam blagdan mogli kupiti svježeg mesa, voća i povrća, te svega što im još treba ili nisu kroz naše donacije dobili. 
Obzirom na cjelokupnu situaciju, ukoliko nećemo moći prikupiti dovoljno svega, onda ćemo se koncentrirati na novčane donacije, makar nam to i nije bit ove akcije, ali o tome ćemo odlučiti u hodu. Velika nam je želja i ove godine sve napraviti kao prijašnjih!
Poklanjate li neku igračku, puzzle, knjigu ili bilo koji drugi dar, molimo vas da to bude novo. Ne treba biti skupo, ali obzirom na poseban blagdan, neka bude novo  [❤]
KAKO DONIRATI?
***Donacije ćemo za početak ZAPRIMATI svaki ponedjeljak i četvrtak u našem malom prostoru na Lašćini, Lašćinska cesta 114 od 17:00 - 19:00 sati, garažica lijevo. Naravno, kao i uvijek, biti će i dodatnih dežurstava, i onih subotom ili nedjeljom, to ćemo sve u hodu objaviti u samom događaju "Neka Božić bude svima" na facebook-u.
*** GARDEN MALL (Dubrava) Postavljena je košarica za prikupljanje namirnica. Ukoliko obavljate svoju kupovinu baš tamo,ne zaboravite kupiti i ubaciti koju namirnicu za obitelji obuhvaćene ovom akcijom  [????]  
***TISAK VARIJANTA:
Također, kao i uvijek, igračke, poklone i manje donacije hrane možete poslati sa vašeg na naš kiosk Tiska:
"FBH Zagreb",
Rebar 2a, 10000 Zgb
šifra Tiska: 900690 ZG – KOZJAK (broj telefona stavite svoj)
***ŽELITE LI SLATI POŠTOM?:
Caffe bar Gloss
IV. Poljanice 4,
10 040 Zagreb
sa naznakom "za humanitarce"
(NIKAKO SLATI na adresu udruge ili adresu garažice)
***SABIRNA MJESTA
donacije možete ostaviti i na našim sabirnim mjestima:
- DUBRAVA / POLJANICE:
"Caffe bar Gloss" IV. Poljanice 4, donacije se mogu ostaviti bilo kad (opet molimo, papirić od koga je donacija i za koga ako je namjenska)
- CENTAR GRADA:
"Cafe bar Krolo", Radićeva 7.
VAŽNO ZA OVO SABIRNO MJESTO: Samo i isključivo MALE donacije poput darovne kartice ili nekog malog dara. Nešto što Kroli stane u džep i može pješke ponijeti Nani. Molimo vas, nikako tamo ne donosite hranu i veće pakete. Ne može se više autom u Radićevu. S naznakom "za Nanu"
- VELIKA GORICA I NOVI ZAGREB:
* ako ste stanovnik Velike Gorice možete dovesti svoju donaciju u salon RELAX, Zagrebačka 108, uz prethodni dogovor sa vlasnicom: Tihana Lukečić Kumić na 098 607 215 ili NOVOG ZAGREBA  za predaju donacija se možete javiti Sanja Čikeš. https://www.facebook.com/sanja.cikes

* za kvartove od Knežije zapadno prema Ljubljani, možete se javiti Gabrijela Luma. Ona je u Vrbanima, pa možete dovesti i njoj da ne idete kroz cijeli grad nama
https://www.facebook.com/.../5618818.../user/100000851087252
Molimo vas, uvažite da ne možemo odlaziti po donacije i da su navedene mogućnosti jedine kako možete predati svoju donaciju. Još jednom, hvala vam na razumjevanju!
Za sve one koje preferiraju NET BANKING, imamo zaseban račun, otvoren samo za ovu akciju:
HR 09 24020061 500087 988
(u model možete upisati 00, a kao poziv na broj 99)
Ukoliko želite ostati anonimni, napomenite to u opis plaćanja.
Unaprijed se zahvaljujemo na vašoj dobroj volji i veselju u darivanju, jer poučeni iskustvom prijašnjih godina, znamo da će odaziv biti velik.
Sve treba biti gotovo 15.12. Tada zatvaramo i idemo na godišnji!