HR | EN
“Najbolje u čovjekovom životu su njegova mala, bezimena i nezapamćena djela dobrote i ljubavi”.

Rekvijem za Lauru

Knjiga „Rekvijem za Lauru“ je autobiografski roman kroz koji autorica kroz svoje životne priče senzibilizira javnost o problemu neplodnosti i svim fizičkim i psihičkim posljedicama sa kojima se susreće par koji se liječi od neplodnosti i pokušava dobiti dijete.

No, autorica nije bilo tko. Autorica je i tajnica naše udruge.

Vrlo rano je naučila čitati i pisati, već kao četverogodišnje dijete i od tada njeguje ljubav prema knjigama, poeziji i prozi. Redovito piše i na svoja dva bloga. Jedan blog je posvetila svojoj velikoj neostvarenoj želji, a na drugom se sarkastično osvrće na događaje iz svakodnevnog života.

Majka je dvoje djece na zemlji i dva anđela na nebu i oni su joj inspiracija u svemu što u životu čini. Zajedno sa svojim suprugom, odlučila je da ni jedna njihova životna patnja neće biti uzaludna, pa je time inspirirana nastala i ova knjiga. U slobodno vrijeme osim pisanja, bavi se i humanitarnim radom, volontira u dvije udruge i jednoj grupi za pomoć potrebitima i sav prihod od ove knjige namijenila je FB humanitarcima Zagreb, kako bi što kvalitetnije mogli pomagati potrebitim obiteljima.

LINK ZA NARUDŽBU KNJIGE