HR | EN
“Najbolje u čovjekovom životu su njegova mala, bezimena i nezapamćena djela dobrote i ljubavi”.

Zahvala djelatnicima APIS IT-a

Jedno ogromno HVALA djelatnicima APIS IT-a koji su nas ponovo oborili sa nogu. Iskra Kraljević , Elvira Nikolić i Marijana Mišić koje redovito prate naš rad, a i isto tako nam redovito pomažu svojim donacijama, već drugi puta su krenule u akciju za naše korisnike. Ovaj puta ih je dirnula priča gospodina Zijada i njegovih kćeri te su opet u svojoj tvrtki pokrenule "malu humanitarku". I ovaj puta sa ogromnim uspjehom ;)

Prikupile su u tjedan dana 5300 kuna!!!


Danas smo digli 4000 kuna i toliko dali gospodinu Zijadu ne bi li skinuo teret duga najma sa svojih leđa. Jučer mu je tlak bio ogromno visok i skoro je opet završio na hitnoj. A danas je stavio lice u svoje dlanove ne bi li sakrio suze koje su samo tako, od sreće potekle, a kada je progovorio glas mu se doslovno tresao i mi smo mogli samo pomisliti; da, to su ti trenuci!
Drage naše Iskra, Elvira i Marijana, molim vas prenesite svojim kolegama naše misli i zahvalite svima koji su sudjelovali i recite im da su doista usrećili jednog čovjeka kojeg smo danas već drugi puta vidjeli nasmijanoga :)
Ostatak od 1300 kuna ćemo mu isplatiti kroz jedno mjesec dana za sljedeći najam. Obećali smo im da ćemo im pomoći kroz ovu zimu.
Pročitajte priču o njima koja se nalazi u našim albumima u našoj FB grupi - LINK.
Stvarno, ne samo da ste usrećili njega, usrećili ste danas i nas jako puno!